Spelarbetyg: Watford – United

Segermålet kom i slutminuterna efter en imponerande forcering och vilja från ett skadedrabbat United. Memphis Depay gjorde öppningsmålet innan Deeneys kvittering. Nu väntar PSV på Old Trafford innan svår bortamatch mot Leicester.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea 8
Han är och förblir vår, utan tvekan, bästa spelare! Lätt att ta honom och hans insatser för givet men gör idag ett par ingripanden som helt och hållet håller laget kvar i matchen. Otrolig.
Ashley Young 6
Gör en gedigen kämparinsats på en position han inte är van vid och skall vara på. Flyttades upp i och med skadorna och gjorde det väl.
Chris Smalling 8
Vad skall man säga som inte redan är sagt? Majestätisk och fortsatt dominant i försvaret. Kapten för dagen och får gärna fortsätta med bindeln.
Phil Jones 7
Utbytt ’70. Presterade på hög nivå innan han tvingades gå ut på grund av skada. Märktes att han saknades efter bytet.
Daley Blind 6
Stabil insats. Gjorde det han skulle och tvingades även han anpassa sig till annorlunda roll i och med skadorna.
Bastian Schweinsteiger 7
Äntligen fick vi se honom inblandad i ett mål, även om tyvärr Deeney får stå för den sista avgörande touchen. Lugn och kontrollerade mitten som vanligt.
Morgan Schneiderlin 8
Oerhört fin insats på mittfältet. Så nyttig och effektiv i defensiven samt väl avvägda passningar och crossbollar framåt. Mer av den varan, tack!
Jesse Lingard 7
Måste lära sig att avsluta distinkt och lugna sig i avslutningslägen. Med detta sagt erbjuder han fart och djupledslöpningar till ett anfallsspel som saknat just det. Kan komma att spela viktig roll i laget denna säsong.
Ander Herrera 7
Utbytt ’25. Innan det så tråkiga bytet på grund av skada hade han hunnit med en magnifik assist till Memphis och vara inblandad i det mesta offensivt. Hoppas att skadan ej är långvarig.
Juan Mata 6
Utbytt ’80. Drog på sig mycket folk varje gång han var inblandad och var en viktig länk i anfallen.
Memphis Depay 7
Tog sin chans extremt väl och avslutade på ett imponerande sätt. Skulle nu inte Martial hinna bli klar innan PSV är Memphis med säkerhet sugen att starta på topp mot sin gamla klubb. Insatsen idag gör att han absolut är värd det.
Marcos Rojo 5
Fungerade faktiskt väl i trebackslinjen men hans agerande vid straffen lämnar övrigt att önska.
Paddy McNair 6
Inbytt ’70. Svårt att komma in i det läget han gör men klarade av det på ett bra sätt, med sin skada i bagaget dessutom.
Andreas Pereira n/a
Inbytt ’80. Hans snabbhet och fräscha ben var nyttiga att få in i det läget av matchen.

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS