Van Gaal avrådde Januzaj från att välja Dortmund

Adnan Januzaj får sparsamt med speltid i Borussia Dortmund. Louis van Gaal berättade igår att han avrådde Januzaj från att gå till en så bra klubb.

I en klubb som Borussia Dortmund är alla spelarna där också på en viss nivå och jag sa i förväg att ’det är en stor risk för dig för du måste konkurrera med andra spelare på en högre nivå och det är inte så enkelt’,” sa Van Gaal.

Det är samma sak som i Manchester United. […] Jag vill att han ska spela alla matcher och det är därför jag ville spela honom också i Premier League, men han valde Borussia Dortmund.

Var det ett dåligt val? ”Vi måste vänta och se. För nu spelar han inte men han har talangen för att spela.

Januzaj fick faktiskt speltid igår kväll, då Dortmund åkte på säsongens andra förlust i bortamatchen mot Hamburg. Januzaj kom in i underläge 3-0 och kunde åtminstone hjälpa sitt lag till ett tröstmål med en assist.

Citat: Manchester Evening News


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS