Pawson dömer seriefinalen

Premier League meddelar att Craig Pawson kommer att döma seriefinalen i Premier League mellan Leicester City och Manchester United på lördag. Pawson får Ledger och Bryan som assisterande domare och Madley är fjärdedomare.

Pawson har bara dömt fyra Manchester United-matcher. Senast 0-0-matchen mot Newcastle i september. Dessförinnan hade United tre raka segrar med Pawson, men mot mindre meriterat motstånd (Cardiff, Hull och Yeovil).

Pawson har dömt Leicester tio gånger, vilket betyder att Leicester (tillsammans med Derby) är den klubb som han oftast dömer. Leicester har inte varit speciellt framgångsrika med Pawson, med fem förluster och bara två segrar på de tio matcherna. Leicester har förlorat de fyra senaste med Pawson, däribland deras enda förlust i ligan den här säsongen (2-5 hemma mot Arsenal).


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS