Van Gaal: Tror inte Rooney är skadad nästa match

Wayne Rooney haltade innan han blev utbytt mot Leicester igår. Det var en av anledningarna till att han blev utbytt. Louis van Gaal räknar dock med att med att Wayne Rooney kommer att kunna spela mot West Ham på lördag.

Jag tror inte att han kommer att vara skadad för vår nästa match,” sa Van Gaal.

Rooneys nästa match blir hans 500:e i Unitedtröjan.

Läs mer på Manchester Evening News.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS