Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: Leicester City – Manchester United

Tempofattigt, idéfattigt och uddlöst. Inte det spelet vi hade hoppats på i gårdagens toppmöte. Vissa saker fungerar, vissa gör det verkligen inte och på ett sätt känns det som att Unitedspelarna är mer rädda för att misslyckas än vad de vill lyckas. 1–1 i går var rättvist och snart måste spelet bli bättre.

Betygskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea
6,5

Var som vanligt stabil men med den höga nivån vi lärt känna honom vid skulle han nog gjort bättre ifrån sig vid målet, kommer ut lite halvdant

Matteo Darmian
5,5

Oj var är den stabile, självsäkre Darmian från starten av säsongen. Har helt tappat formen och i går var han inte ens speciellt bra defensivt. Offensivt blev han helt utlämnad på sin högerkant när Van Gaal föredrog en trebacklinje

Paddy McNair
6

Har tagit ett steg framåt från förra säsongen. Ser mognare ut i sitt spel och även om det saknas både rutin och pondus finns det potential hos den unge nordirländaren

Chris Smalling
6,5

Var fortsatt stabil och styr verkligen Uniteds defensiv men hade missade lite för mycket i passningsspelet

Daley Blind  
6

Absolut godkänd. Passar bra i en trebackslinje. Tyvärr fick vi inget från hans magiska vänsterfot i går. Hade behövts när spelet hackade

Ashley Young
5

Han var verkligen inte bra i går. Får stort ansvar i en trebackslinje och i går kunde han inte hantera det. Kom knappt runt offensivt och när han väl gjorde det var inspelen felriktade. Har också problem i defensiven

Bastian Schweinsteiger
6,5

Tycker han var en av få i går som vågade och ville något. Fick inte målet mot Watford men målet i går tar ingen ifrån honom. Var nära ytterligare 1 och börjar etablera sig i Premier League på riktigt. Synd att han inte kom för fem år sedan

Michael Carrick
6

Har inte kommit upp i normal standard i år. Han skulle behöva det. United behöver en Carrick i form. Med raka öppnande passningar och de där kloka passningsbrytningarna

Juan Mata
5,5

I dagens Manchester United är han den som måste stå för kreativiteten. I går lyckades han inte och betyget blir därefter

Wayne Rooney
5,5

Tycker till viss del att han får oförtjänt mycket kritik men han var inte speciellt bra i går heller. Anledningen ligger hos honom, hans självförtroende är i botten men om laget börjar spela bättre, kommer även Rooney göra det

Anthony Martial
5,5

Martials smekmånad är över och han verkar inte ta det bra. Oinspirerad och nonchalant. Får också för lite bollar men ska han spela forward måste han bete sig som en. Han måste bli hetare i boxen och släppa bollen oftare på ett tillslag

Memphis Depay
N/A

Inbytt´68. Kom in och försökte men fick inte ut jätte mycket. Hade ett läge och läget hade varit så annorlunda ifall han hade satt det