Notiser: Gomes i aktion för U16-landslaget

Det engelska U16-landslaget har varit i USA och spelat en träningsturnering mot USA, Brasilien och Holland. England inledde med en 3-2-seger mot USA. Manchester Uniteds Angel Gomes spelade hela matchen och bar kaptensbindeln. [FA]

England följde upp detta med en 2-0-seger mot Brasilien. Gomes var oanvänd avbytare i den matchen. [FA]

Därmed behövde England spela oavgjort mot Holland för att vinna turneringen. Gomes var tillbaka i startelvan, men Guehi från Chelsea bar kaptensbindeln. Det såg illa ut för England som hamnade i underläge med 2-0. Man hämtade dock upp det till 2-2 med mål i slutminuten på första halvlek och mål i slutminuten på andra halvlek. Gomes blev utbytt mitt i andra halvlek (matcherna spelade i 2*40 minuter). England vann därmed turneringen. [FA]

I andra nyheter noterar vi att Manchester United har annonserat ytterligare en sponsor. Det är Cable and Wireless Communications som blir klubbens första ”official quad play partner in the Caribbean”. [Manchester United]


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS