Serbiska domare imorgon

Uefa har bestämt att det blir serbiska domare i morgondagens match mot Wolfsburg. Milorad Mazic är huvuddomare, med Milovan Ristic och Dalibor Djurdjevic som assisterande domare, Danilo Grujic och Nenad Djokic som extra assisterande domare och Nemanja Petrovic som fjärdedomare.

Mazic är en hyfsat etablerad domare. Han har dömt United två gånger tidigare, dels hemmamatchen mot Braga (seger 3-2) i oktober 2012 och dels hemmamatchen mot Shakhtar Donetsk (seger 1-0) i december 2013.

Morgondagens match blir hans första för Wolfsburg.

Mazic dömde två matcher i VM 2014 och han dömde sex matcher i det nyligen avslutade EM-kvalet. Han har totalt dömt 16 matcher i Champions League. Den här säsongen dömde han Lyon mot Valencia och Benfica mot Galatasaray.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS