LÃ¥nekollen 15/16 – vecka 49

Två målskyttar, fyra startspelare, två bänkplatser och två uppskjutna matcher är den korta summeringen av veckans lånekoll.

Will Keane, Preston, fick chansen från start när Preston spelade borta mot Burnley. Keane drog på sig en varning i den första halvleken som slutade mållös. Efter en timmes spel öppnade Keane mnålskyttet för Preston och med fem minuter kvar punkterade Daniel Johnson matchen med sitt 2-0 mål. Keane blev utbytt med tio minuter kvar.

Ben Pearson, Barnsley, spelade 90 minuter innan han blev utbytt i cupmatchen borta mot Wigan. Barnsley vann till slut efter straffar då matchen slutade 2-2 efter 90 minuter och förlängning.

Adnan Januzaj, Dortmund, satt på bänken hela matchen när Dortmund besegrade Wolfsburg med 2-1 på bortaplan.

Tyler Blackett, Celtic, var spelledig då Celtics match mot Hamilton blev uppskjuten.

Liam Grimshaw, Motherwell, även Motherwells match mot Partrick Thistle blev uppskjuten.

Joel Castro Pereira, Rochdale, fick släppa en boll förbi sig när Rochdale föll hemma mot Bury i FA-cupen.

Kieran O’Hara, Stockport, satt pÃ¥ bänken hela matchen när Stockport förlorade hemma mot FC United med 1-2.

James Wilson, Brighton, spelade hela matchen när Brighton vände och vann med 3-2 hemma mot Charlton. Brighton låg under med 0-2 i paus men Wilson kvitterade fem minuter in i den andra halvleken med ett läckert solomål. Broghton vände sedan och vann med 3-2.