Lånekollen 15/16 – vecka 50

I veckans lånekoll får vi se att fler och fler spelare fått starta och fått speltid för sina klubblag. Vi har dessutom en målskytt i James Wilson som återigen gjort mål för Brighton.

Will Keane, Preston, spelade hela matchen när Preston vann hemmamötet med Reading med 1-0. Joe Garner gjorde matchens enda mål på straff.

Ben Pearson, Barnsley, spelade hela matchen när Barnsley slog Colchester på bortaplan med 3-2. Pearson noterades för ett gult kort på stopptid.

Adnan Januzaj, Dortmund, spelade hela matchen när Dortmund föll hemma mot PAOK i den avslutande Europa League-omgången med 1-0 efter stor dominans där Januzaj och hans lagkamrater brände chans efter chans. Dortmund slutade på en andra plats i gruppen efter FC Krasnodar. Januzaj fick sedan ingen plats ens på bänken när Dortmund besegrade Frankfurt på hemmaplan med 4-1.

Tyler Blackett, Celtic, var inte med i truppen när Celtic spelade 1-1 i den, för dom, betydelselösa matchen mot Fenerbache. Inte heller med när Celtic slog St.Johnstone på bortaplan med 3-0.

Liam Grimshaw, Motherwell, spelade hela matchen som mittback när Motherwell besegrade Dundee FC med 3-1.

Joel Castro Pereira, Rochdale, spelade hela matchen men tvingades släppa två bollar förbi sig när Swindon på bortaplan blev för svåra. Det hjälpte inte att Rochdale drabbades av en tidig utvisning. 2-1 slutade matchen.

Kieran O’Hara, Stockport, satt på bänken hela matchen när Stockport besegrade Corby Town med 4-0 på bortaplan.

James Wilson, Brighton, spelade 82 minuter när Brighton spelade 2-2 borta i toppmötet med Derby. Wilson inledde målskyttet efter 22 minuter när han fint stötte in bollen i mål efter ett inlägg från vänsterkanten. Med tio minuter kvar blev Wilson inbytt till förmån för Bobby Zamora vid ledning 2-1. Med två minuter kvar kvitterade sedan Derby på straff.

Donald Love, Wigan, spelade 75 minuter innan han blev utbytt i Wigans 0-1 förlust hemma mot Blackpool.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS