Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Februarimatcherna spikade

Tevebolagen, Premier League och polisen är nu överens om Premier Leagues spelschema för februari. För Manchester Uniteds del noterar vi framför allt att matcherna mot Chelsea och Arsenal nu ligger på söndagar.

Tre av Uniteds matcher har valts ut för tevesändning i England, det är bortamatchen mot Chelsea, bortamatchen mot Sunderland och hemmamatchen mot Arsenal. Att matchen mot Arsenal skulle läggas på söndagen var givet på förhand då United spelar mot Midtjylland på torsdagen innan. Som en följd av detta flyttas hemmamatchen mot Watford fram en dag.

Fortfarande föreligger vissa luckor, då omgång 4 och 5 i FA-cupen ännu inte är klara. Går United vidare till omgång 4 kommer den matchen med all sannolikhet att spelas lördagen den 29 januari eller fredagen den 28 januari. Detta då United möter Stoke tisdagen den 2 februari. Vid avancemang till omgång 5 torde det bli en söndagsmatch då den omgången ligger mellan matcherna mot Midtjylland i Europa League (möjligen skulle det kunna bli en måndagsmatch, men det känns osannolikt).

Ändringarna

  • Chelsea – United spelas nu söndagen den 7 februari, 17.00.
  • Sunderland – United spelas nu lördagen den 13 februari, 13.45.
  • United – Arsenal spelas nu söndagen den 28 februari, 15.05.
  • United – Watford spelas nu onsdagen den 2 mars, 21.00.
Spelschemat i sin helhet »

Källa: Manutd.com