Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mourinho sparkad

Så blev Jose Mourinhos position i Chelsea till slut ohållbar. Den portugisiska managern har idag fått sparken. Ja, officiellt lämnar han efter en ömsesidig överenskommelse. ”Klubben vill klargöra att Jose lämnar oss i goda ordalag och han kommer alltid att förbli en mycket älskad, respekterad och viktig person hos Chelsea. […] Han kommer alltid att vara varmt välkommen tillbaka till Stamford Bridge,” skriver Chelsea i sitt officiella uttalande.

Vem som efterträder Mourinho är ännu inte officiellt klart men Telegraph är säkra på att det blir Guus Hiddink. ”Den holländska tränaren Guus Hiddink kommer att ta över efter Jose Mourinho,” skriver Sam Wallace. Det är mycket sällsynt att pålitliga journalister som uttalar sig så säkert har fel.

Det blir således inte Mourinho som leder Chelsea när de regerande engelska mästarna åker till Old Trafford den 28 december.