Alex Neil: Det blir tufft

Norwich åker till Old Trafford för att möta ett pressat Manchester United. Gästerna är emellertid också tämligen pressade, då de numer är under nedflyttningsstrecket.

Norwichs manager Alex Neil menar att det är en svår uppgift: ”Det blir tuff, de har inte förlorat en hemmamatch på hela säsongen, så det kommer att bli en tuff match. De har bra kvalitetsspelare, de har också många skador. I slutändan måste vi dock bry oss om oss själva. Vi måste ge dem så många problem vi kan.

Måhända har Neils lag ett förbättrat självförtroende då man den senaste tiden har spelat oavgjort mot Everton och Arsenal. ”Vi har skött oss ganska bra mot de bättre lagen på bortaplan och den här matchen bör inte vara annorlunda. Om vi kan prestera så bra som vi kan kan vi förhoppningsvis ta med modet och bestämdheten vi visade mot Everton. Då ska det förhoppningsvis ge oss en bra chans.

Läs mer på Canaries.co.uk.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS