Ferdinand: United måste gå efter Guardiola

Louis van Gaal är under press i Manchester United. En potentiell efterträdare till Van Gaal är Pep Guardiola, som förväntas lämna Bayern München efter den här säsongen. Rio Ferdinand tycker att United ska göra allt man kan för att få Guardiola och menar att man bara har en chans att få honom.

Saken med Manchester United är att [Guardiola] kommer att gå till en Premier League-klubb och kommer inte att gå till en annan [efter det]. Det finns en chans, du har en chans att få honom. Han kommer inte att gå till Manchester city och sedan Manchester United, han kommer inte att gå till Chelsea och sedan United, det kommer inte att hända. Så du har en chans att få en av planetens bästa managers.

Är han bättre än vad de har? Det är vad Man United och city borde fråga. Om svaret är ja, så går du säkerligen för det. Det är som med de bästa spelarna i världen. Om någon som Ronaldo eller Messi är blir tillgänglig är alla intresserade. Jag tror inte att det är annorlunda med en manager. Den bästa managern i världen är definitivt Guardiola och när han blir tillgänglig kommer folk att vara intresserade. Och jag tror inte att United är annorlunda.

Läs mer på Guardian.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS