Independent: Mourinho har siktet inställt på United

Enligt Independent har Jose Mourinho siktet inställt på att ta över Manchester United. Tidningen menar att Mourinhos representanter redan har varit i kontakt med United. Managerposition i United ska vara högst upp på hans önskelista.

Frågan är dock om United vill ha Mourinho. Independent noterar att Uniteds ledning har varit tveksamma till Mourinho tidigare. Om det inte blir United lär portugisen inte sakna erbjudanden och det nämns att han redan har kontaktats av Inter och PSG.

Samtidigt rapporterar Guardian att Mourinhos representanter har meddelat pressen att han inte avser att ta ett sabbatsår. ”Under hans karriär har Jose ibland lämnat en klubb men bara i Chelsea har klubben bestämt att han skulle lämna,” sägs det i ett uttalande. ”Han kommer inte att ta ett sabbatsår, han är inte trött, han behöver det inte, han är väldigt positiv och ser redan framåt.

Mourinho är idag på plats och ser James Wilson spela för Brighton mot Middlesbrough. Tills han har gjort klart med en ny klubb kommer han inte besöka storlagens matcher, för att undvika spekulation.

Den närmaste framtiden blir intressant. Hur säkert sitter Louis van Gaal? Vad händer med Mourinho och Pep Guardiola?

Uppdatering 1: Samtidigt som jag skriver detta rapporterar Guardian att Bayern München inom kort kommer att presentera Carlo Ancelotti som ny manager.

Uppdatering 2: Och i managersvängen har nu Chelsea meddelat att Guus Hiddink tar över ansvaret resten av säsongen. Vi önskar honom inte lycka till.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS