Van Gaal: Jag vill inte avsluta med att få sparken

Louis van Gaal är medveten om att hans position i Manchester United är ifrågasatt. Han menar emellertid att han inte känner någon större press i nuläget.

Jag vill inte avsluta min karriär med att klubben sparkar mig. Det skulle vara en stor besvikelse för mig att säga hej då till fotbollsvärlden genom att få sparken. Jag tycker att min stolthet är mycket större press för mig än pressen från media och fans.

Pressen när jag startade som manager var mycket större för jag kan inte förlora nu när jag är i slutet på min karriär. Vad kan jag förlora? Om jag förlorar fansens förtroende skulle det vara väldigt tråkigt. Men jag har haft en karriär som varje ny tränare vill ha. Jag tycker inte att pressen nu är den största.

Läs mer på Guardian.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS