Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Hughes inför annandagsmatchen mot United

Stokes manager Mark Hughes höll redan på tisdagen presskonferens inför matchen mot Manchester United på annandagen. ”De är en enorm klubb och de har en väldigt bra trupp av spelare där,” sa Hughes.

Jag har blivit frågad om det här är ett bra tillfälle att möta dem men jag är alltid på min vakt mot det för den här typen av klubbar kommer oftast tillbaka med besked. […] De kommer att vara desperata att komma på rätt spår till helgen. […] Vi tar definitivt inget för givet för vi är fullt medvetna om hur svår utmaning de kommer att ställa oss inför på Boxing Day.

Hughes tvivlar inte på att United kommer att komma tillbaka men han hoppas att det inte blir på lördag. ”De har toppspelare, som jag sa förut, och de har en manager som har varit manager på den absolut högsta nivån. De kommer att klicka igen, är jag säker på. Men förhoppningsvis kommer vi inte tillåta att det blir till helgen.

Hughes är förmodligen utan fem spelare till matchen mot United. Peter Crouch, Shay Given, Marc Muniesa och Stephen Ireland är enligt Hughes inte aktuella för spel. Mittfältaren Geoff Cameron har en liten chans till spel men det troliga är att han inte riskeras.


Källor: Stokecityfc.com, 2