Mendes: Mourinho har inte fått något erbjudande från United

Under tisdagen har det varit väldigt mycket spekulationer om Louis van Gaals framtid i Manchester United. Det är dock väldigt lite konkret som har sagts och det mesta kommer från källor man inte bör ta på allvar.

De som är konkret är att Jose Mourinhos agent Jorge Mendes har uttalat sig. ”Det finns inget. Vi vet inte vad som kommer att hända i framtiden men för nu finns det ingen överenskommelse. Det finns heller inget officiellt erbjudande, det är inte sant,” säger Mendes till brasilianska Globo esporte, översatt av Sky Sports.

Det vi vet är att Van Gaal under onsdagen, klockan 16.30, ska hålla presskonferens inför matchen mot Stoke.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS