Scholes: Van Gaal borde få mer tid

Paul Scholes har varit en av Louis van Gaals största kritiker, detta långt innan den nu åtta matcher långa segerlösa sviten inleddes. Då Scholes är en Manchester United-legend har kritiken förstås fått stor uppmärksamhet.

Med tanke på att han tidigare har varit så kritisk är det aningen överraskande att Scholes inför matchen mot Chelsea igår valde att stötta Van Gaal, även om han fortsatte att vara kritisk mot Uniteds spel.

Nej, jag tycker inte [att han ska gå], sa Scholes.

Prestationerna under säsongen har helt enkelt inte varit tillräckligt bra, framför allt inte de senaste fyra eller fem veckorna. Okej, de vann matcher i början på säsongen, de nådde toppen på ligan, men de var fortfarande inte underhållande fotboll, det var fortfarande inte fotboll du gillar att se. Nu de tre eller fyra senaste veckorna har de nog fått de resultat de förtjänar.

Men jag tycker inte att han ska gå. Jag tycker att han ska få chansen att vända läget. Han har stor erfarenhet, han har varit i massiva klubbar och gjort det förr och jag tycker att du ger honom chansen att vända läget.

Inför matchen såldes det inofficiella Unitedhalsdukar med Mourinhotryck. Det var inte som Scholes uppskattade.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS