Matchdag!

Så är ett nytt år här, 2015 lämnade oss som ett av de sämre åren i Manchester Uniteds moderna historia. Nu är det 2016 och allt är som det var. Det är samma Manchester United som idag ska försöka bryta en åtta matcher lång segerlös svit.

Jag körde Rio Ferdinands mål mot Swansea i maj 2013 redan i införrapporten men det passar bra att köra det igen.

Ingen Rio Ferdinand idag. Definitivt ingen Sir Alex Ferguson.

Musiken i högtalarsystemet på Old Trafford är åtminstone bra.

Kan Manchester United vinna en fotbollsmatch? Det är fan på tiden.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS