Lånekollen 15/16 – vecka 53

I veckans lånekoll har vi sett få en spelare debutera i sin nya låneklubb medan spelare gjort sina sista matcher och återvänt till United igen.

Will Keane, Preston, spelade hela matchen när Preston besegrade topplaget Hull med 1-0.

Ben Pearson, Barnsley, spelade hela matchen när Barnsley besegrade Blackpool med 4-2. Pearson spelade fram till Barnsleys sista mål på stopptid. Spelade även hela matchen när Barnsley besegrade Millwall på hemmaplan med 2-1.

Adnan Januzaj, Dortmund, har juluppehåll.

Tyler Blackett, Celtic, var inte med i truppen när Celtic vann hemma mot Partick Thistle efter ett sent segermål på stopptid.

Liam Grimshaw, Motherwell, spelade hela matchen när Motherwell hemmaslog St.Johnstone med 2-0. Spelade sedan hela matchen när Motherwell spelade 3-3 hemma mot Hamilton. I en händelserik match drog Grimshaw på sig ett gult kort och assisterade även till Motherwells 3-2 mål men det räckte inte då gästerna kvitterade på straff på stopptid.

Joel Castro Pereira, Rochdale, stod hela matchen när Rochdale knep en poäng borta mot Scunthorpe.

James Wilson, Brighton, kom in sista 30 när Brighton föll hemma mot Ipswich med 0-1. Spelade sedan hela matchen när Brighton återigen förlorade, den här gången hemma mot Wolverhamtpton med 0-1.

Donald Love, Wigan, spelade 67 minuter när Wigan besegrade Fleetwood Town med 3-1 på bortaplan. Love hann dra på sig ett gult kort innan han blev utbytt. Satt sedan på bänken matchen igenom när Wigan spelade 1-1 borta mot Scunthorpe.

Sam Johnstone, Preston, gick in och debuterade direkt när Preston besegrade Rotherham hemma med 2-1.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS