Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Times: Januzaj återvänder till United

Times ofta välunderrättade Manchester United-korrespondent James Ducker rapporterar på onsdagskvällen att Adnan Januzaj kommer att återvända till Manchester United. Pappersarbetet för att avbryta hans lån till Borussia Dortmund förväntas bli klart redan under torsdagen.

Januzaj är som bekant på ett säsongslångt lån till Borussia Dortmund. Lånet har dock varit direkt misslyckat och Januzaj har fått väldigt sparsamt med speltid.

Det fanns ingen klausul för att återkalla Januzaj i överenskommelsen mellan United och Dortmund, så United behövde den tyska klubbens tillåtelse för att återkalla belgaren. Detta ska United ha fått och Ducker säger att det i Tyskland spekuleras i att Dortmund övervägde att avbryta lånet redan innan de fick en fråga om det från United.

Januzaj återvänder rimligen med ett stukat självförtroende men United mår knappast dåligt av en offensiv förstärkning.

I andra nyheter rapporterar Ducker också att Marcos Rojo förväntas bli borta till början på mars efter sin axeloperation i december.

Uppdatering: Fler medier har hakat på, bland andra Guardian. Pålitliga BBC rapporterar det som fakta att Januzaj återvänder till United så vi kan förutsätta att rapporterna stämmer.