Fredagsmatch i FA Youth Cup

Manchester United har hemmamatch mot Chelsea i den fjärde omgången i FA Youth Cup. Det är nu klart att den matchen kommer att spelas fredagen den 22 januari klockan 20.05 (inga konstigheter alls då turneringsföreskrifterna sa att matcherna i omgång 4 ska spelas senast den 16 januari). Matchen spelas på Moss Lane i Altrincham.

Det är onekligen en mycket tuff uppgift för United, även om man har fördel av hemmaplan. Chelsea har vunnit cupen de senaste två åren och de senaste sex åren har de fyra segrar och en finalförlust. Nu är det förvisso nya spelare varje år men Chelsea får oavsett gälla som favoriter, inte bara mot United utan i cupen överlag.

Uppdatering: Som en följd av detta flyttas hemmamatchen mot West Brom.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS