Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Ronaldo, Bale, Boufal, Anderson, Aubameyang, Fellaini, Ighalo

  • Matt Law på Telegraph rapporterar att Cristiano Ronaldo förväntas lämna Real Madrid i sommar. Det öppnar för en duell mellan Manchester United och PSG. Däremot ska det vara troligt att Gareth Bale blir kvar i den spanska klubben även över nästa säsong. Real ska se på Bale som spelaren för framtiden. [Telegraph]
  • Manchester United och flera andra engelska toppklubbar ska ha siktet inställt på Lilles ytter Sofiane Boufal. Den unga fransmannen gör sin första säsong i Ligue 1. Det förefaller dock vara ett namn för sommaren snarare än januari och det sägs vara 99 procent säkert att Boufal blir kvar i Lille säsongen ut. [Guardian]
  • Det har snackats en del om Lazios Felipe Anderson. Enligt Stuart Mathieson på MEN finns det emellertid ingen sanning i de ryktena. Mathieson tror att United kommer att ha en lugn månad på transferfronten. En vänsterback är önskad och United ska också överväga Dortmunds anfallare Pierre-Emerick Aubameyang. [Manchester Evening News]
  • Ytterligare en ickehistoria: Marouane Fellaini har kopplats samman med en flytt till Milan. Den italienska klubbens VD Adriano Galliani säger dock att det är uteslutet: ”Fellaini är en spelare jag gillar, jag har alltid gillat honom. Men det finns ingen chans att han går till Milan.” [ESPN FC]
  • Watfords anfallare Odion Ighalo gör succé i Premier League. Han räknar med att bli kvar i Watford men han öppnar dörren för en flytt till Manchester United: ”Jag tror inte att jag kommer att flytta men jag är inte säker på att jag skulle säga nej om United ringde. De var mitt lag när jag växte upp. Jag älskade att titta på Andy Cole och Dwight Yorke på teve. De var mina idoler och att spela på Old Trafford har alltid varit en dröm.” Nu finns det dock inga indikationer på att United är intresserade så Ighalo får nog fortsätta drömma. [Mirror]