Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Scholes: Jag hade varit deprimerad över den insatsen

Manchester Uniteds seger mot Sheffield United visades på BT Sport i England och som vanligt var Paul Scholes en av experterna. Manchester United-legenden var inte nådig i sin kritik mot laget efteråt.

När du tittar på spelarna som spelar spelar matchen ser de själva uttråkade ut. Det finns ingen glädje, det är ingen som skäller på varandra, det är ingen som ler, det är ingen underhållning. Inget händer i fotbollsmatchen. Det är bara tråkigt, jag tror att spelarna är uttråkade. Titta även på Van Gaal på bänken, han ser också uttråkad ut.

Man måste få något hända som en fotbollsspelare i den här klubben,” fortsatte Scholes. ”Att bara ställa ut skorna som de gjorde, folk behöver lyftas upp ibland. Det verkar bara finnas en acceptans för dåliga prestationer.

Jag skulle sitta böjd med mitt huvud mellan benen tror jag. Jag tror att jag skulle vara deprimerad. Det skulle ta mig två eller tre dagar att komma över den insatsen.

Jag har försökt försvara det här laget de senaste två eller tre veckorna och det blir svårare och svårare att göra. Varje gång du kommer till Old Trafford är det här vad du ser: negativ fotboll.

Scholes hade sällskap av Owen Hargreaves som expert och Hargreaves var också besviken på United.

Det fanns ingen brådska, det fanns ingen anfallsvilja.” sa Hargreaves.

Jag tycker att den mest offensiva spelaren på planen för Manchester United var Daley Blind. Hans offensiva passningar skapade problem för Sheffield United. Men bortsett från det såg jag inte många kreativa spelare.

Scholes fick en fråga om han tyckte att det var dags för United att sparka Louis van Gaal men svarade diplomatiskt att han aldrig skulle begära eller önska att en manager ska få sparken.