Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Henderson och O’Hara lånas ut

Uniteds två ungdomsmålvakter Dean Henderson och Kieran O’Hara lånas ut. Henderson lånas ut i en månad framåt till Stockport medan O’Hara kommer att vara i Morecambe resten av säsongen.

18-årige Dean Henderson har under kvällen skrivit på ett låneavtal med Stockport County, lånet gäller för en månad framåt men kan förlängas vid behov. Förortslaget har rasat genom seriesystemen och spelar numera i den engelska sjättedivisionen.

Henderson signerades från Carlisle för drygt fem år sedan och har den här säsongen endast spelat UEFA Youth League med ett ihopsatt U19-lag. Henderson är för gammal för U18 den här säsongen och i U21 har det endast blivit en match för målvakten som är i desperat behov av att spela matcher.

Kieran O’Hara går samtidigt till Morecambe i League Two resten av säsongen. O’Hara spenderade en tid på lån i just Morecambe under förra säsongen men den här säsongen har O’Hara varit utlånad till Stockport, där det blev knapphändig speltid för 19-åringen. O’Hara har svårt att få speltid i U21 och lånas därför ut för att få mer erfarenhet.


Läs mer här.