Sunday People: Ferguson kan assistera Giggs om Van Gaal sparkas

Veckans galnaste rykte hittar vi i Sunday People där Steve Bates påstår att Sir Alex Ferguson är redo att hjälpa Ryan Giggs ifall Louis van Gaal får sparken och ifall det då blir Giggs som tar över under återstoden av säsongen.

Ferguson ska inte ha någon vilja att återvända till avbytarbänken men är beredd att assistera Giggs bakom scenerna. Om Giggs tar över tror Bates att han kommer be Ferguson om hjälp den här säsongen och kanske även på längre sikt.

Nu är Van Gaal fortfarande manager för Manchester United men hans position är fortsatt ifrågasatt. Många tror att en förlust mot Liverpool idag kan vara spiken i Van Gaals kista.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2020 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS