Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Avtalet mellan United och Monaco för Martial läckt

Webbsidan Football Leaks påstår sig ha kommit över avtalet för Anthony Martials övergång från Monaco till Manchester United. Vi kan såklart inte verifiera att det rör sig om det riktiga avtalet men det har publicerats av flera medier, däribland Figaro, som är Frankrikes näst största tidning.

Om det är det riktiga avtalet som nu har läckt så framgår det att övergångssumman är 50 miljoner euro med tre tilläggsklausuler värda tio miljoner euro vardera, vilket i så fall gör övergången värd totalt 80 miljoner euro. United skulle enligt avtalet betala 20 miljoner euro inom tre dagar efter att Martial registrerades. Den resterande summa ska betalas senast den 1 juli i år.

United ska betala tio miljoner euro om Martial gör 25 mål för United, tio miljoner om Martial gör 25 landskamper (matcher från start eller inhopp på minst 45 minuter) och tio miljoner om Martial nomineras till Ballon d’Or.