United i samarbete med University of Salford

University of Salford meddelar på sin hemsida att universitet har inlett ett samarbete med Manchester United. Det är framför allt sistaårsstudenterna på journalistlinjen som kommer att dra nytta av samarbetet då de får chansen att arbeta tillsammans med journalisterna på Uniteds officiella hemsida Manutd.com.

Studenterna kommer att assistera Uniteds journalister och även skapa eget innehåll.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS