Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Pereira: Jag måste spela

I en intervju med Globo Esporte antyder Andreas Pereira att han kommer att lämna Manchester United på lån i januari. Pereira är på gränsen till det brasilianska OS-landslaget och om han ska ha chansen att slå sig in där behöver han regelbunden speltid. Leicester, Malaga och PSV uppges alla vara intresserade av att låna honom.

Jag drömmer om att spela OS, men om jag inte spelar många matcher i United vet jag att Brasilien inte kommer att välja mig,” säger Pereira. Han säger att han inte vet om United vill låna ut honom och att det i slutändan är klubbens beslut.

Pereira säger att han har en bra relation till Van Gaal men att bristen på speltid är frustrerande.

Van Gaal säger alltid till mig att fortsätta arbeta dedikerat och att min chans till slut kommer och jag har väntat. Ibland när Van Gaal inte spelar mig känner jag mig ärligt talat frustrerad.


Översättningar från portugisiska av @BrazilStats.