Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Om Mourinho och brevet

Independent, genom Miguel Delaney, rapporterade igår kväll att Jose Mourinho ska ha skrivit ett brev till Manchester United. Den portugisiska managern ska i det sex sidor långa brevet ha förklarat sin hängivenhet till att vara manager för United och han ska ha förklarat att han är villig att ändra sig om det krävs. Mourinho ska också ha beskrivit vilka beslut han skulle fatta om han fick chansen som manager.

Anledningen till brevet ska vara att Mourinho ska vara medveten om att det finns ett motstånd till honom i klubben. Han hoppas därmed kunna vända opinionen med sitt brev.

Ja, om han nu verkligen har skrivit ett brev. Om vi ska tro på Mourinhos agent Jorge Mendes (det är sällan man ska göra det men jag litar inte på Delaney heller) så är det nonsens att Mourinho ska ha skrivit brev till United.

Det kommer inte på någons tanke att en manager som Jose Mourinho skulle skriva brev till klubbar för att be om ett jobb. Det är löjligt och totalt nonsens,” säger Mendes i ett uttalande på Gestifutes hemsida (Gestifute är Mendes företag).