Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U21: Man Utd – Sunderland 1-0

Seriefinalen i U21-ligan fick sig en vinnare till slut efter att James Weir gjort matchens enda mål med 20 minuter kvar och såg till att United tog ett jättekliv mot toppen.

United kom i vanlig ordning till match med en stark trupp. Andreas Pereira, Will Keane och Adnan Januzaj var delaktiga offensivt och den sistnämnde kom nära några gånger i den första halvleken som dock förblev mållös.

United fortsatte att spela bra och trycka tillbaka ett bra Sunderlandlag. Med Uniteds 17:e skott mot mål kom till slut ledningsmålet när Weir höll sig framme på Keanes fina touch och avslutade säkert när matchklockan stod på 69 minuter.

Sunderland började anfalla mer och United drog sig mer och mer tillbaka. Gästerna fick också ett jätteläge, men Donald Love var räddande ängel för United. Sunderland försökte trycka på än mer, men United stod emot och tog tre finfina poäng mot serieledande Sunderland. Segern innebär dock att United endast är tre poäng bakom Sunderland trots att man har spelat tre matcher färre.

Manchester United – Sunderland 1-0 (0-0)

Uniteds mål: Weir (69)
United: J.Pereira; Varela, Williams, Love, Riley; Willock, A.Pereira, Harrop; Januzaj (McTominay 93), Keane, Weir


Källa: www.manutd.com