Notiser: Gymnastik på akademin; ännu en ny sponsor

  • Transferfönstret för sponsorer är i allra högsta grad öppet. Manchester Uniteds nyaste sponsor är You c1000 som blir klubbens första isotonic drinks partner i Indonesien. [Manchester United]
  • Gymnasten Beth Tweddle, som har tre VM-guld, sex EM-guld och ett OS-brons, samarbetar med Manchester Uniteds akademi. Tweddle hjälper spelarna i åldrarna nio till sexton år att träna rörlighet. [Manchester United]

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS