Rojo till Argentina under rehabiliteringen

Det argentinska fotbollsförbundet meddelar att Marcos Rojo har rest till Argentina för att fortsätta sin rehabilitering. Personliga skäl uppges vara anledningen till detta.

Rojo tränar tills vidare på i det argentinska fotbollsförbundets lokaler i Ezeiza, utanför Buenos Aires. Någon ny prognos för när Rojo kan vara tillbaka i spel finns inte men tidigare rapporter har pekat mot en comeback mars.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS