Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Cuplottning imorgon kväll

Manchester United är klara för omgång 5 (åttondelsfinal) i FA-cupen. Vilka som blir motståndare i åttondelsfinalen avgörs ungefär 19.15 imorgon kväll  då det är lottning. Som vanligt visas lottningen på BBC One för de som har tillgång till den kanalen.

United kommer att vara boll nummer 4 i lottningen och Tottenham är boll nummer 14. Vilka övriga 14 motståndare blir avgörs senare idag och imorgon (och eventuellt senare i händelse av omspel eller inställda matcher).

Omgång 5 ska spelas helgen 19-22 februari. Då United spelar Europa League den 18 februari och den 25 februari är det troligt, men inte självklart, att det blir söndagsmatch för United.

Alla detaljer finns på FA:s hemsida.

I andra nyheter noterar vi att det idag är åtta år sedan Cristiano Ronaldo gjorde det här målet…