Lånekollen 15/16 – vecka 4

Väldigt lite aktivitet i veckans lånekoll där några spelare varit spellediga. Vi noterar i alla fall att bortglömde Victor Valdes debuterade för Standard Liege.

Tyler Blackett, Celtic, var inte med i truppen när Celtic överrskande åkte ut ur skotska cupen efter förlust 3-1 borta mot Ross County.

James Wilson, Brighton, har varit spelledig under veckan.

Ashley Fletcher, Barnsley, spelade 82 minuter innan han blev utbytt i segermatchen borta mot Bradford City. Barnsley vann matchen med 1-0. Spelade sedan 68 minuter borta mot Swindon i ligaspelet innan han blev utbytt. Barnsley vann till slut matchen med 1-0 efter ett sent avgörande.

Kieran O’Hara, Morecambe, satt på bänken hela matchen när den ordinarie målvakten var tillbaka. Det hjälpte dock föga och Morecambe åkte på sin andra raka förlust efter 1-2 hemma mot Mansfield. Satt även på bänken när Morecambe föll hemma mot Newport County med 1-2.

Dean Henderson, Stockport, har varit spelledig under veckan.

Victor Valdes, Standard Liege, gick in direkt från start och höll nollan när Standard Liege besegrade Oud-Heverlee med 2-0 på bortaplan. Valdes drog på sig ett gult kort i slutminuterna.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS