Rooney gjorde månadens mål

Wayne Rooney blev inte bara Manchester Uniteds bästa spelare i januari han gjorde också månadens bästa Manchester United-mål (vilket per definition är likställt med världens bästa mål). Givetvis handlar det om Rooneys mål mot Liverpool. Vänta nu, horribelt nog var det Rooneys mål mot Derby County som vann omröstningen. Fel, fel, fel.

(Rooneys mål mot Derby är såklart snyggt, men det är inte ett sent segermål på Anfield.)


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS