Valdes: Inga problem med Van Gaal

Livet leker igen för Victor Valdes som efter en lång tid i Manchester Uniteds frysbox nu får rädda bollar i Standard Liège. Den spanska målvakten är väldigt diplomatisk när han får frågor om Louis van Gaal.

Jag har inga problem med Van Gaal,” säger Valdes enligt Mirror.

Han upptäckte mig när jag var 20 år gammal. Han var den enda tränaren som den gången sa: ’Jag vill ha dig i mitt lag.’ Och efter min knäskada var han den första som frågade mig om att spela för Manchester United. Jag är tacksam till honom och kommer aldrig att glömma det. Han gav mig min första match efter min skada.

Om valet att flytta till Belgien säger han: ”Det är väldigt enkelt. Jag hade två alternativ, stanna i Manchester utan att spela eller gå till Standard, att njuta av fotboll, fansen och framför allt att komma tillbaka till känslan av att vara en fotbollsspelare och kunna träna varje dag. Jag valde det andra alternativet, jag är väldigt glad!


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS