Ryktesbörsen: Berta och Renato

De portugisiska tidningarna kör stenhårt på att Manchester United jagar Benficas mittfältare Renato Sanches. Tre gånger den här veckan har den påstådda övergången fått plats på förstasidan i en tidning.

https://twitter.com/PortuBall/status/696282722986229760/photo/1

Vår uppmärksamhet har också fångats av att Di Marzio (italienska, engelska) påstår att Manchester United ska ha erbjudit Atlético Madrids sportchef Andrea Berta en roll i klubben. Berta ska ge sitt svar inom några veckor.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS