Bebes kontrakt med United läckt

Den kontroversiella hemsidan Football Leaks är i farten igen. Den här gången påstår de sig ha läckt Bebes kontrakt med Manchester United. Länken till Bebes kontrakt på hemsidan är nu bruten men Complex har tagit skärmdumpar på ett par sidor.

Det mest intressanta är kanske detaljerna om Manchester Uniteds bonussystem.

Vi kan givetvis inte bekräfta att det verkligen är Bebes kontrakt som har läckts. Var och en får göra sin egen bedömning av innehållet.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS