Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Jones förväntas spela för U21 ikväll

Ikväll tar Manchester United emot Norwich City på Old Trafford i U21 Premier League. (Matchen börjar 20.00 och visas på MUTV.) Goda skadenyheter då den officiella hemsidan meddelar att Phil Jones förväntas göra comeback efter skadefrånvaro. Jones har inte spelat sedan den 2 januari.

Adnan Januzaj förväntas också spela medan startelvan i övrigt meddelas senare ikväll. Förhoppningsvis får vi se Regan Poole i aktion.

För United innebär matchen en bra möjlighet att ta ett stort steg mot en ny U21-titel. Norwich tillhör de sämre lagen i ligan och är just nu näst sist, med bara tre segrar på tretton matcher. United är tvåa i ligan, fyra poäng bakom ettan Sunderland. United har dock tre matcher mindre spelade och får ses som storfavoriter att vinna titeln. Manchester city är trea, fyra poäng bakom United men med en match mer spelad.