Marriner dömer på lördag

Tidig avspark på lördag då Manchester United möter Sunderland på bortaplan i Premier League. Ligan har nu meddelat att Andre Marriner kommer döma matchen. Beswick och Lennard är assisterande domare och Mason är fjärdedomare.

Marriner har dömt 22 Unitedmatcher (14-1-7). Lördagens match blir hans första den här säsongen. Förra säsongen dömde han 3-0-förlusten borta mot Everton, som är hans enda Unitedmatch de senaste två åren.

Marriner har gjort 24 Sunderlandmatcher (7-8-9). Den här säsongen har han dömt laget i två målfester, 4-2-segern i Swansea i januari och 6-2-förlusten borta mot Everton i november.

Han har dömt United mot Sunderland en gång. Det var första mötet i ligacupsemifinalen 2014, då Sunderland vann med 2-1 i Sunderland. Segermålet den gången gjordes på en kontroversiell straff.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS