Tanner i aktion för Englands U17-landslag

George Tanner var ensam representant från Manchester United när det engelska U17-landslaget spelade en turnering i Algarve. Turneringen avslutades idag, då England föll med 2-0 mot Holland. England inledde med oavgjort mot Portugal (1-1) och Tyskland (2-2).

Tanner var oanvänd avbytare mot Portugal. Han startade sedan mot Tyskland och fick då spela i 60 minuter. I den avslutande matchen mot Holland blev han inbytt efter 50 minuter. I Hollandsmatchen gjorde Tahith Chong (Feyenoord), som har kopplats samman med United, ett av målen. Tanner, som fyllde 16 år i november, har den här säsongen debuterat i Uniteds U18-lag.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS