Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tidningarna: Mourinho övertygad om att jobbet är hans

Lite Jose Mourinho så här när tisdagen börjar bli onsdag? Okej då. Onsdagens engelska tidningar – däribland Mirror och Telegraph – rapporterar att Mourinho ska ha berättat för vänner (bra vänner) att räknar med att vara manager för Manchester United nästa säsong.

Telegraph hänvisar till en välinformerad källa som ska ha sagt: ”Mourinho går till Manchester United. Det är en done deal. Chelsea är det enda stora jobbet som är ledigt.” Tidningen slänger dock in ett pliktskyldigt ”om klubben bestämmer sig för att sparka Louis van Gaal i slutet på säsongen”. Att Mourinho går till United ska innebära att dörren öppnas för att Massimiliano Allegri ska gå till Chelsea. Diego Simeone och Mauricio Pochettino ska dock bli kvar i sina nuvarande klubbar.

Mirror har inga reservationer kring Van Gaal men säger å andra sidan att det bara nästan är en done deal. Artikeln pryder tidningens baksida på onsdagen.