Sun: Paul McGuinness sparkad

Embed from Getty Images

Sun rapporterar på fredagskvällen att Manchester Uniteds juniortränare Paul McGuinness har fått sparken. Uppgifterna är överraskande, trots att juniorerna har tolv raka förluster i ligaspelet och blev förnedrade av Chelsea i FA Youth Cup.

McGuinness har jobbat i akademin i elva år och är en populär figur i klubben.

Nicky Butt uppges ha gett beskedet till spelarna och det är väl inte otänkbart att han tar över juniorlaget efter McGuinness.

Ed Woodward berättade igår  att United nu är klara med en genomgripande översyn av akademin. Han sa också att United inom kort skulle annonsera nyanställningar på flera ledande positioner i akademin, bland annat har United saknat en akademichef sedan Brian McClair lämnade klubben efter förra säsongen.

Nu verkar det alltså som att det första som sker är att juniortränaren McGuinness får sparken. Sun har förstås ett notoriskt dåligt rykte men artikeln är signerad av Neil Custis, som, för att vara journalist på Sun, skriver förhållandevis lite nonsens. Språket i artikeln tyder också på att rapporten stämmer, men vi tills vi får ett officiellt besked tar vi inget för givet.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS