Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchdag!

Tanken är att Manchester United idag ska bortabesegra Sunderland i Premier League. Sunderland är kanske inte riktigt så dåliga som tabellpositionen visar men om United har tänkt sluta bland de fyra främsta den här säsongen är det bara seger som gäller.

En seger idag skulle dessutom ge United lite kontakt med lagen högre upp i tabellen. Imorgon är det som bekant Arsenal mot Leicester och city mot Spurs. Sedan ställs United mot Arsenal i nästa ligamatch, så med ett par segrar har man chansen att sätta press på topplagen. Men då krävs det seger idag.

Det är avspark alldeles för tidigt den här dagen. Förhoppningsvis är United vakna. Paul Scholes gjorde mål mot Sunderland 2009, Kiko Macheda blev matchvinnare den dagen. Cristiano Ronaldo sköt mål på frispark 2007. Frisparksmål! kommer ni ihåg den företeelsen?

Manchester United har i veckan passerat sju miljoner följare på Twitter. Det firade man bland annat med ett videoklipp på spelare som bar den klassiska sjuan.