Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Notiser: Henderson kvar i Stockport, landslagsspel för Gomes

  • Dean Hendersons lån med Stockport County har förlängts med ytterligare en månad. Lånet skulle egentligen ha löpt ut i lördags. Henderson sitter trots det på bänken i kvällens U21-match mot Reading. [Manchester United]
  • När vi ändå snackar U21-matchen ikväll så är startelvan: J Pereira; Fosu-Mensah, Williams, Poole, Riley; Willock, Redmond; El Fitouri, Rothwell, Weir; Rashford. På bänken sitter Henderson, Warren, McTominay, Doughty och Mitchell.
  • Inga a-lagsspelare (Will Keane, Donald Love, Andreas Pereira) i U21 alltså, ett tydligt tecken på att de kommer att vara involverade mot Midtjylland på torsdag. Guillermo Varela saknas också, men han har ju varit skadad. Det får hållas som sannolikt att Love eller Varela startar som högerback på torsdag.
  • Jack Robinson, målvaktstränare i Uniteds akademi, lämnar Manchester United för en roll med de yngsta engelska landslagen. [Twitter/Simon Stone]
  • Englands U16-landslag ska den här veckan spela tre matcher: Norge imorgon, Tjeckien på torsdag och Italien på lördag. Manchester Uniteds supertalang Angel Gomes är med i truppen.