Debuchy bekräftar Unitedintresse

Arsenals försvarare Mathieu Debuchy, nu på lån i Bordeaux, bekräftar att Manchester United försökte låna honom på deadline day. Debuchy hade önskat den flytten men Arsene Wenger satte stopp för det.

Det hade varit magnifikt,” sa Debuchy till franska Canal Plus enligt BBC. ”Jag diskuterade det med tränaren, som sa att han givetvis inte kunde hjälpa en rival. Tyvärr blev det inte så. Ja, jag är lite irriterad på honom, det var hans val.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS