Derby kräver ersättning för förstörda stolar

Guardian rapporterar att Derby County kommer att skicka en räkning till Manchester United. Detta då hundratals stolar på bortasektionen på Pride Park förstördes av Uniteds supportrar när klubbarna möttes i FA-cupen.

Detta får följdeffekter då Shrewsbury Town på grund av detta valde att inte upprätta en tillfällig läktare för att öka kapaciteten på New Meadow inför FA-cupmatchen på måndag.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS