Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Domaruppdrag till Dias och Madley

Uefa meddelar att det blir portugisiska domare i Manchester Uniteds bortamatch mot Midtjylland i Europa League. Artur Dias är huvuddomare, Rui Tavares och Paulo Soares är assisterande domare, Joao Pinheiro och Cosme Machado är extra assisterande domare och Alvaro Mesquita är fjärdedomare.

Dias har inte dömt varken United eller Midtjylland tidigare. Han är en tämligen ung (36 år) och oerfaren domare. Han har till exempel inte dömt Champions League (fyra kvalmatcher) men han har gjort tio Europa League-matcher (samt sju kvalmatcher). Den här säsongen dömde han Tottenhams bortamatch mot Monaco (1-1) i Europa Leagues gruppspel.

FA meddelar att Robert Madley kommer döma Uniteds bortamatch mot Shrewsbury Town i FA-cupen på måndag. Steve Child och Stuart Burt blir assisterande domare och Neil Swarbrick fjärdedomare.

Det blir Madleys andra Unitedmatch, den första var 2-1-segern borta mot Watford i november. Han har dömt Shrewsbury fem gånger (3-0-2), senast i mars 2014 då de förlorade borta mot Walsall.