Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U21: Man Utd – Reading 1-0

Uniteds U21-lag tog en planenlig seger men det satt hårt inne i hemmamötet med Reading. Till slut räddade ett självmål United från ett oavgjort resultat.

Det täta matchschemat har gjort att U21 för ovanlighetens skull ställde upp med ett lite mindre namnkunnigt lag. Målsprutan Will Keane saknades och det märktes framåt. Det var också Reading som inledde matchen starkast, bland annat hade man ett stolpskott men Pereira var säker matchen igenom.

I den andra halvleken tog sig Joe Riley fram på sin kant och slog ett inspel till Weir, som träffade stolpen, men bollen studsade sedan på målvakten och in i mål.

Trots flera chanser åt båda håll så slutade matchen 1-0 och United tog sin nionde raka hemmaseger. United är fortsatt två poäng före, med en match mindre spelad, än Sunderland som också vann sin match. United är dock hela elva poäng före tabelltrean Everton.

Manchester United – Reading 1-0

Uniteds mål: Självmål (57)
United: J.Pereira; Fosu-Mensah, Williams, Poole; El Fitouri (Warren 88), Weir, Willock, Redmond, Riley; Rothwell; Rashford (McTominay 84)


Källa: www.manutd.com